KHLim-login

AfdrukkenPDF-versie


Elke KHLim-student ontvangt bij de inschrijving in onze hogeschool een studentenkaart met op de voorzijde een persoonlijk studentennummer. 

Dit studentennummer is tevens de KHLim-login, de gebruikersnaam die je als student nodig hebt om in te loggen in de diverse ICT-diensten:

  • individuele schijfruimte op het netwerk (200 MB per student), bereikbaar via:
    - KHLim-pc's (interne netwerktoegang)
    - WebDaV (externe netwerktoegang)
  • online opslagruimte via Office365 - OneDrive (25 GB per student) (*)
  • e-mail via Office365 - Outlook.com (mailbox van 25 GB per student) (*)
  • draadloos netwerk WiKHLim
  • laptopproject
  • ...

 (*) Let op: voor de twee Office365 diensten (Outlook.com mailbox en OneDrive) is je gebruikersnaam het volledige e-mailadres: studentennummer@student.khlim.be (dus niet de e-mailalias met voornaam.achternaam !);

Deze gebruikersnaam kun je niet wijzigen.

Om in te loggen heb je uiteraard ook een wachtwoord nodig. Bij je inschrijving ontvang je een ICT informatieblad met daarop je initieel wachtwoord en de raad om je wachtwoord snel te wijzigen.
In de volgende rubrieken vind je hierover de juiste informatie:

 

De dag na je inschrijving is je KHLim-login automatisch geactiveerd en kun je je KHLim wachtwoord wijzigen.

 

Extra KUL-login voor alle KHLim studenten, uitgezonderd voorlopig de MAD-Fac studenten.

Vanaf academiejaar 2013-2014 zullen KULoket, Toledo en andere webdiensten die je als student vaak zal gebruiken, enkel nog toegankelijk zijn via je KULeuven aanlognummer of kortweg KUL login (dit nummer staat vermeld op de achterzijde van je studentenkaart en begint met een R, S, M of C.)

Je KUL login is niet automatisch geactiveerd. Op het kraskaartje dat je ontvangt bij je inschrijving zie je (na krassen) een activatiecode. Hiermee kan je je KUL login activeren en een KUL wachtwoord instellen.
Opgelet: de code is 100 dagen geldig na koppeling met je account (dus 100 dagen na inschrijving).
De procedure is hier uitgelegd, met een doorverwijzing naar de accountbeheer website van KULeuven. Via dezelfde weg kan je later je KUL wachtwoord wijzigen

Opgelet: er is GEEN koppeling tussen KHLim wachtwoord en KUL wachtwoord. Door het wijzigen van één wachtwoord wijzigt niet automatisch het andere!

Wat is mijn KUL login? (Gebruik hierbij je KHLim login om aan te melden en rapport op te starten)

Leer je KUL login!