Management assistant / HRM

AfdrukkenPDF-versie

Professionele Bachelor

Handelswetenschappen en Bedrijfskunde

Download de brochure

Contacteer ons:

Campus Diepenbeek - HB
Campus Diepenbeek - KHLim NEXT

Hoe inschrijven?

Management assistent 1

In het hart van elk bedrijf of organisatie

Profiel:  vlotte communicator in het  Nederlands, Frans, Engels en Duits;  een zeer goede kennis van Microsoft Office;  sterk in multimedia of personeelszaken; sterk  in het organiseren en in multitasking; oplossingsgericht  en goed met deadlines; zelfstandig maar ook teamplayer; gezond assertief en tegelijk discreet .

Katleen Jordens: Management Assitant of the Year 2008

Tijdens de eerste fase

bouw je verder op de taalvaardigheid die je al hebt. Je past die toe in een “businesscontext”: ICT, economische en juridische vorming bieden je hiervoor een stevig houvast.

 “Tijdens de intensieve lessen in het taallab heb ik heel veel bijgeleerd!

Echt heel nuttig!“(Alessandra) 

Tweede en derde fase
Management assistant/HRM: word jij de personal en HRM-assistantmanager?

In het kloppend hart van een organisatie komt iedereen langs: internen en externen. Voor de baas boek je zakenreizen en houd je de agenda bij, voor de poetshulp maak je een werkschema; voor het personeel houd je vakantiedagen en loonbrieven in de gaten, je organiseert teambuilding en houdt hen op de hoogte van interessante opleidingen. Klanten sta je te woord in verschillende talen,  leveranciers kunnen met hun papierwinkel bij je terecht….

Het is een greep uit de zeer gevarieerde taken die op je af komen in dit beroep.  Je beschikt dus over veel praktische taalvaardigheid, ook in vreemde talen. Pc en telefoon zijn is je onmisbare beste vrienden.  Je bent thuis in personeelszaken en houdt er een keurige administratie op na. Als er iets georganiseerd moet worden, kan men op je rekenen. Je bent immers de beste versie van jezelf.

Met een langere stage in binnen- of buitenland sluit je de derde fase af.

Management assistant / HRM in beeld